Ideaal harnas verstelbaar rond de kop en buik! Wandelharnas of fiets harnas veelvuldig gebruikt en van oerdegelijke kwaliteit
Ideaal harnas verstelbaar rond de kop en buik! Wandelharnas of fiets harnas veelvuldig gebruikt en van oerdegelijke kwaliteit
Kiwaq 'verstelbaar' Wandel/Fiets/ harnas 30mm
2 Reviews | Review toevoegen
Multifunctioneel honden harnas voor veel doeleinde!

Verzendkosten

€ 7,50

€ 47,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 


Wandel / fietstuig harnas voor middelgrote en grote honden van 30mm breed. Het tuig is niet alleen verstelbaar rond de buik maar heeft ook de mogelijkheid om rond de nek te verstellen!
Een zeer comfortabel tuig voor fietsen en wandelen, die geen schuurplekken veroorzaken omdat deze gevoerd is met fleece eventueel is deze ook verkrijgbaar in rib-stop. Bij trekken wordt de druk verdeeld over de borst en de schouders.
Wasmachine bestendig.

Verkrijgbaar in 2 maten en in 8 kleuren 30mm band en 5 kleuren in 25mm band, zo lang de voorraad strekt!!

Maat 1: 40 - 62 cm
Maat 2: 42 - 82 cm

Voor het juist opmeten; meet u de omtrek van de nek dit van tussen de schouderbladen bovenop tot het punt van het borstbeen aan de voorkant.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
David - 13-07-2021 14:22

Ik heb hier 6 en 7 jaar geleden nog harnassen gekocht.
En deze doen nog steeds dienst. Het zijn de beste harnassen dat ik gezien heb. Of mee gewerkt hebt. Dit harnas koop ik voor een vriendin. Die haar oude harnas niet durfde meegeven, omdat ze schrik heeft dat hij zou afbreken.

De kleinste husky dat ik heb. Kan zonder problemen 90kg trekken (mezelf). Zeker als ze een konijn of fazant ziet. Dan komt er wel wat kracht op de lijn en op het harnas. En ze hebben nog nooit gefaald.

Het 1 kliksysteem is geen probleem. Al mijn huskies weten dat ze de poot moeten oplichten. En ze doen dit uit hun eigen. Als ik het harnas aandoe. Weten ze ook dat ze niet mogen draaien tot ze de klik horen van het verbindingsstuk. Met het juiste geduld zijn dit niet alleen prachtdieren. Maar ook fijne huisgenoten.

Bedankt mushing supplies.

Kim Pelgrims - 28-06-2020 05:58

Ik heb het harnas nu veelvuldig getest... wandelen, hiken, fietsen, autoharnas en mijn conclusie is dat het een kwaliteitsvol, zeer sterk harnas is met een kwalitatief hoge afwerkingsgraad. Door de brede banden heeft het harnas geen kans om in te snijden langs de schouders, oksels of buik tijdens de activiteiten. Ook het handvat is enorm handig in gebruik. De plaatsing van het handvat zou beter kunnen want het aanlijnen bemoeilijkt dit wel daar de ring om vast te lijnen er eigenlijk onder zit, dus moet ik dit handvat telkens aan de kant doen vooraleer ik mijn hond kan aanlijnen. Dit is misschien wel iets om naar te kijken naar de toekomst toe.
Eveneens heeft het harnas maar 1 sluitclip, waar ik persoonlijk liever 2 sluitclips had gezien, eentje aan elke kant wat het aan- en uittrekken van het harnas een stuk makkelijker zou maken.
Ik heb de fleece uitvoering, nu dat wordt wel eens nat tijdens het zwemmen, maar het is ook snel weer droog. Door de gevoeligheid van de huid van mijn hond, heb ik van Tineke de aanbeveling gekregen om voor de fleece uitvoering te kiezen... en nogmaals heeft ze me super geholpen in mijn keuzes. Buiten deze 2 iets mindere puntjes, zeker een supergoed harnas!