Hoe werkt Mushingsupplies.eu 

• Algemeen
• Prijzen
• Portokosten
• Betalen
• Afleveren
• Service
• Garantie


Algemeen 
Mushingsupplies.eu heeft een zeer uitgebreid aanbod van mushing en verdere producten voor mens en hond, duidelijk en overzichtelijk samengevat in één webwinkel.
Bij ons koopt u kwaliteit, alle producten zijn en worden getest door onszelf en door onze honden! 

Prijzen
Alle prijzen in Mushingsupplies.eu zijn inclusief btw en exclusief portokosten.

Portokosten 
Wij werken samen met PostNL Bpost en met gerenommeerde pakketdiensten en transportbedrijven om altijd een correcte en voorspoedige levering te waarborgen.
De verzendkosten worden duidelijk vermeld in het winkelwagentje na het toevoegen van een product.

Betalen
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met de orderbevestiging en een persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden.
Om uw order snel af te kunnen handelen is het belangrijk dat u bij uw betaling het door ons via de orderbevestiging opgegeven ordernummer vermeld. Bij de te verzenden order wordt een pakbon gevoegd, zodat u kunt controleren of de geleverde artikelen kloppen met hetgeen door u is besteld en op de factuur staat.
Alvorens uw order door ons verwerkt gaat worden, dient wel eerst de betaling bij ons binnen te zijn.
Voor alle betalingen die u bij ons doet geldt dat wij de kosten van de betaling voor onze rekening nemen, m.u.v. Paypal.

Tijdens het bestellen kunt een keuze maken tussen de volgende betalings mogelijkheden:

- iDeal
- PayPal 
- Bancontact
- Vooruitbetaling, u ontvangt van ons de factuur en u maakt het over.iDeal is op dit moment nog alleen in Nederland werkzaam. Een aantal grote banken hebben dit systeem gekozen en het is vergelijkbaar met ‘'Chippen'', alleen dan via internet. De betaling wordt via de eigen bank gedaan en de bank zet de betaling direct aan ons door. Wij krijgen een mededeling dat de betaling is gedaan en wij kunnen de order direct afhandelen. Dit is een ideale manier van betalen en werkt ‘'realtime''. Er gaan dus niet een paar dagen overheen voordat wij zien dat er betaald is.


Afleveren
De door u bestelde artikelen worden door ons verstuurd per post. De levertijd hangt af van het product en ligt gemiddeld tussen de 3 en 5 dagen.
Uiteraard wordt er pas uitgeleverd als de betaling bij ons is bijgeschreven.
Als u gebruik maakt van betalen via Ideal dan is uw betaling per direct bij ons binnen en kunnen wij ook direct de bestelling gaan afhandelen.

Service
Bij uw bestelling ontvangt u altijd een factuur via e-mail. Deze factuur dient naast het aankoopbewijs van uw bestelling ook als garantiebewijs. Bewaar deze dus goed. Mushingsupplies.eu geeft een snelle, directe en persoonlijke service. Als u vragen heeft, ga naar ‘’contact’’ en stel daar uw vraag en/of opmerkingen, Wij zullen u zsm beantwoorden.

Garantie
Al onze goederen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Als naar uw mening desondanks de geleverde artikelen bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons door op de site van Mushingsupplies.eu te klikken op ‘’contact’’.
U dient altijd het ordernummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven en met foto's om de afhandeling niet onnodig te vertragen. Zodra uw klacht gegrond wordt verklaard, vervangen wij of de fabrikant het product.
Let op: Veel artikelen worden met de hand en/of op speciale bestellingen geproduceerd. Omdat het veelal om specifieke maten gaat kan zo'n artikel niet zonder meer worden geruild.

Voor verdere vragen zijn wij eenvoudig  bereikbaar via  info@mushingsupplies.eu.