Anny-X harness FUN XS Anny-X harness FUN XS Anny-X harness FUN XS
Anny-X harness FUN XS Anny-X harness FUN XS Anny-X harness FUN XS
Anny-X harness FUN XS
0 Review | Review toevoegen
Ergonomisch harnas wordt geadviseerd door dierenfysiotherapeuten! Van alle kleuren nog 1 stuk leverbaar!

Verzendkosten

€ 5,00

€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Anny-X Tuig Fun is het zo gehete Y model en geschikt voor iedere hond, maar vooral voor honden met nek en/of rugklachten. Is volledig gevoerd (luchtdoorlatend) en is verstelbaar op 4 punten langs de hals en rond de borst. Het band rond de borst sluit met 2 degelijke clicksluitingen waardoor instappen niet nodig is, en dus eenvoudig aan en uit te doen.
Het tuigje is zo ontworpen dat het aan de lichaamsbouw van iedere hond aangepast kan worden. Door dit ergonomische Y-tuigje en de goede drukverdeling wordt de rug van de hond ontzien. Dit tuigje kan ook gebruikt worden als speurtuig!
Dankzij de beweegbare banden langs de hals en de ruime onder borstband heeft de hond veel bewegingsvrijheid. Wanneer het Y-tuigje goed afgesteld wordt zijn de schouders vrij en zit de borstband ruim achter de voorpoten.
Door de riem aan de voorkant van het tuigje vast te maken kan de hond niet meer in het tuigje gaan 'hangen' . Wanneer de hond trekt, wordt hij naar de zijkant gestuurd, richting de baas die de riem vast heeft. U heeft zo iets meer controle over uw hond. Het is een hulpmiddel dat op een natuurlijke manier het trekken kan helpen voorkomen.

In de kleinste stand is de borstband volledig gevoerd met luchtdoorlatend schuimrubber, dat omwikkelt is met de stof Cordura (zeer slijtvast materiaal).

Het Anny-X hondentuigje kan in de wasmachine gewassen worden tot 30°C. We raden aan om een waszak of kussensloop te gebruiken en geen wasverzachter. Liever niet centrifugeren, niet in droger of op de verwarming leggen om te drogen!Maat:
Meet de borstomvang (2) rond het breedste deel van de borstkas, achter de voorpoten. Aan de hand van deze maat kiest u in onderstaande maattabel de maat voor het Anny-X tuigje. Met een tolerantie van ca. 1 cm.


                      
                    
Borstomvang:  43-52cm (2)  
Borststuk: 19.5cm (3)
Gewicht: 6-12 kg

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.