Kostka - Footbike Spatbord - Expeditie Set
0 Reviews | Review toevoegen

Dit spatbord is een essentieel onderdeel van de Expeditie set! Zonder dit spatbord kunnen andere onderdelen niet gemonteerd worden! HeT KOSTKA spatbord is alleen bedoeld voor footbikes, met een r...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


Dit spatbord is een essentieel onderdeel van de Expeditie set! Zonder dit spatbord kunnen andere onderdelen niet gemonteerd worden!

HeT KOSTKA spatbord is alleen bedoeld voor footbikes, met een radicaal ander ontwerp dan de meest gebruikte spatborden. Het KOSTKA Spatbord is niet alleen een nuttige aanvulling op elke footbike, maar maakt het ontwerp van de footbike ook compleet.

Je kan het spatbord eenvoudig aan het frame bevestigen dankzij twee gaten die in de montagegaten van de bidonhouder passen. Maar maak je geen zorgen, dat betekent niet dat je je bidonhouder kwijtraakt. Het spatbord is zo ontworpen dat je de bidonhouder op het spatbord kan monteren.

LET OP!  Dit spatbord is niet ontworpen voor de FOLD modellen en KID STREET modellen!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.