KOSTKA MUSHING RACER MAX G5
KOSTKA MUSHING RACER MAX G5
Reviews | Review toevoegen

Een perfecte footbike voor mushing die je onder alle omstandigheden kunt gebruiken!

Artikelnummer

32149 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 739,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


KOSTKA MUSHING RACER MAX G5

Racing footbike ontworpen voor mushing 

Win medaille na gouden medaille ... Nou, het zal niet zo eenvoudig zijn, maar de KOSTKA MUSHING RACER MAX helpt je zeker om te winnen. Met zijn eigenschappen en uitrusting behoort dit model tot de mushing footbikes die voornamelijk zijn ontworpen voor professionele en zeer veeleisende rijders.

Deze footbike is ontworpen om betere besturing en veiligheid te bieden bij hoge snelheden. We hebben ons best gedaan - we hebben elk detail verbeterd, nieuwe vormen ontworpen, tests uitgevoerd en verschillende toevoegingen aangepast - en nu kunnen we eerlijk zeggen dat we het hele project met succes hebben voltooid. 

Het model KOSTKA MUSHING RACER MAX is een gloednieuwe racing mushing footbike - met uitstekende eigenschappen die je onmiddellijk zal waarderen. Dat deze footbike zoveel beter is komt door het geoptimaliseerde frameontwerp dat probleemloos kan worden bediend, ook tijdens het afdalen. De complete uitrusting maakt deze mushing-footbike tot een extreem snelle racemachine die is gemaakt om te winnen. Zodra je op het smalle dek van de footbike stapt (wat actief duwen tijdens het rijden mogelijk maakt), wil je het nooit meer verlaten. De voorvork zorgt voor preciezere besturing. De Kostka HSK 1024 DS wielnaaf helpt je om een hoge snelheid te bereiken. In het geval dat je hondenvriend iets té enthousiast wordt, kan je eenvoudig en zonder problemen stoppen met het gebruiken van de Shimano 395 remmen. De resistente dubbelwandige velgen zijn bedekt met eersteklas Schwalbe Smart Sam 27.5" en 24" banden met terreinprofiel - dus de KOSTKA MUSHING RACER MAX zal niet wegglijden, zelfs niet op de meest beschadigde en modderige weg. 

Wanneer je in een bos of op een andere soort onverharde weg rijdt, zul je zeker wat hobbels treffen. Je kan het niet vermijden. Om die reden hebben wij de onderkant van het dek uitgerust met speciale lasnaden en versteviging. Naast dat deze elementen de footbike sterker maken, beschermen ze het frame tegen beschadiging en verlengen zo de levensduur. 

Kortom, de KOSTKA MUSHING RACER MAX is een perfecte footbike voor mushing races die je onder alle omstandigheden kunt gebruiken. De footbike is ervoor ontworpen! We willen je geen onmogelijke dingen beloven, maar we geloven dat je met deze terrein-footbike voor mushing-races zeker geweldige dingen zal bereiken. 

Deze footbike wordt geleverd met een elastische adapter en een hondenriem. Span gewoon je hond aan en ga samen op pad voor een geweldige ervaring die je altijd zult onthouden. 

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews