KOSTKA - MONSTER MAX DOG
Reviews | Review toevoegen

Als je op zoek bent naar een terreinfootbike met luchtbanden, of naar een goed model voor mushing, is deze perfect!

Artikelnummer

33568 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 1.059,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 

KOSTKA MONSTER MAX DOG 

Deze footbike is echt een roofdier op de weg - één die jij en je hond allebei geweldig zullen vinden! Deze footbike voor volwassenen kan zelfs het slechtste terrein - inclusief sneeuw - zonder moeite aan.

Als je op zoek bent naar een terreinfootbike met luchtbanden, of naar een goed model voor mushing, is deze perfect, dankzij het verlengde dek en de lus voor het vastmaken van de hondenriem en de veer. De combinatie van de brede 4inch banden en de Kostka HK 1532 DS wielnaaf met de 12 mm-as (waardoor de hele constructie sterker is), stelt de footbike in staat om onder alle omstandigheden te rijden - en het is ook perfect voor steile afdalingen! Vooral tijdens het afdalen zal je het effect van de hydraulische Shimano 615 remmen waarderen: zij stoppen de footbike bijna onmiddelijk. De KOSTKA MONSTER MAX DOG heeft een verfijnd frame dat bestand is tegen elke vorm van botsing op alle soorten terrein. Je kan er volledig op vertrouwen. 

Of je nu alleen of samen met je hond gaat rijden, je kan er zeker van zijn dat je veel onvergetelijk plezier zal ervaren. 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews