FitPAWS Paw Pods
0 Reviews | Review toevoegen

De platen zijn 13 cm breed en zijn gemaakt van zacht maar sterk PVC materiaal. Deze nieuwe versie heeft een anti-slip bodem.

Artikelnummer

IFPKPPASAS 

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 44,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen


FitPAWS Paw Pods, bestaande uit een set van 4 voetplaten zijn 13 cm breed gemaakt van zacht maar sterk PVC materiaal met een luchtkamer, deze nieuwe versie heeft een anti-slip bodem. De Pods worden gebruikt voor balanstrainingen voor honden.
Plaats ze onder de voeten van uw hond
voor evenwicht-trainingen, het versterken van de kernspieren en piramidetraining voor showhonden. FitPAWS Paw Pods kunnen ook worden gebruikt voor het versterken van de ledematen en is een handig middel voor rehabilitatie.
De Paw Pods worden opgeblazen verzonden en u kunt de training lichter of zwaarder maken door minder of meer lucht erin te pompen (pomp is niet inbegrepen, maar als extra optie bij te bestellen). Ook kunt u het niveau van de training variëren door de Paw Pods op de vlakke onderzijde te leggen (minder uitdagend) of juist met de geribbelde zijde aan de onderkant (meer uitdagend). 
Een instructiekaart is inbegrepen. Nu met handig opbergzakje om makkelijk te bewaren!


https://youtu.be/9h1AZ50nAUQ

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.