FitPAWS Peanut Yellow, 70 cm
Reviews | Review toevoegen

De FitPAWS Pinda is een stabiliteitsbal in de vorm van een pinda, ontwikkeld voor het trainen van de kernspieren van een hond. Het gebruikte pvc-materiaal is van professionele kwaliteit en speciaa...

Artikelnummer

FPAWSP70Y 

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 109,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


De FitPAWS Pinda is een stabiliteitsbal in de vorm van een pinda, ontwikkeld voor het trainen van de kernspieren van een hond. Het gebruikte pvc-materiaal is van professionele kwaliteit en speciaal voor honden ontworpen, voorzien van goede grip en bestand tegen schade door hondennagels.
De Pinda kan worden gebruikt voor zowel het versterken van de kernspieren als voor rehabilitatie en therapeutische doeleinden.
De unieke pindavorm beperkt de bewegingen van de bal tot voor - en achterwaartse ofwel zijwaartse bewegingen, wat belangrijk is voor honden die net beginnen met dit type training.
De uitdaging kan aangepast worden door de bal minder hard op te pompen.
De Pinda is gemakkelijk op te pompen met behulp van de bijgevoegde handpomp. Wij raden aan om de hond een veiligheidsharnas te laten dragen, waaraan u hem kunt vasthouden terwijl de hond aan het trainen is.
Lees alle veiligheids - en instructievoorschriften voordat u het FitPAWS-product in gebruik neemt.
Bevat FitPAWS Pinda, opblaaspomp, trainings-dvd en doos voor verkoop.

Let op:
De producten van FitPAWS mogen alleen gebruikt worden onder toezicht van het baasje. De producten zijn geen speelgoed voor de hond en dienen veilig buiten bereik van uw viervoeter opgeborgen te worden. Lees alle veiligheids - en instructievoorschriften voordat u het FitPAWS-product in gebruik neemt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews