FitPAWS Donut Holder
0 Reviews | Review toevoegen

Een opblaasbare ring waarmee de Donut wordt gestabiliseerd, een goed hulpmiddel als de hond nog niet gewend is aan de Donut.

Artikelnummer

FPDH 

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 23,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen


Speciaal voor honden die nog niet gewend zijn aan de bewegingen van de Donut, is deze opblaasbare ring een goed hulpmiddel. Gebruik van de ring stabiliseert de Donut, zodat u kunt beginnen om deze ring te gebruiken. Als de hond sterkere spieren heeft opgebouwd en geleerd heeft om de balans te bewaren, kunt u de Donut zonder de ring gaan gebruiken voor verdere training. 

De Donut Holder kan ook los worden gebruikt voor andere oefeningen, bijvoorbeeld door deze in de hand vast te houden en de hond erdoor te laten springen. De Holder wordt ook gebruikt door professionals na een operatie bij gewichtdragende therapie.

Met behulp van een kegelvormige pomp kan de Holder worden opgeblazen (niet inbegrepen) kan los EXTRA bij besteld worden!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.