FitPAWS Balance Disc Razleberry
Reviews | Review toevoegen

Balansplaat heeft een trainingsoppervlakte van 36 cm of 56 cm en kan op verschillende manieren gebruikt worden voor balanstraining

Artikelnummer

FPAWSBD 

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 33,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen


De FitPAWS Balansplaat kan worden gebruikt voor balanstraining voor sport - en werkhonden, maar ook voor rehabilitatie en therapie voor dieren. Het gebruikte pvc-materiaal is van professionele kwaliteit en speciaal voor honden ontworpen, voorzien van goede grip en bestand tegen schade door hondennagels. De FitPAWS Balansplaat heeft een trainingsoppervlakte van 36 cm en 56 cm en kan op verschillende manieren gebruikt worden voor balanstraining.
De plaat heeft twee trainingsoppervlaktes: een vlakke en een getextureerde zijde. De moeilijkheidsgraad van het houden van balans kan gemakkelijk worden aangepast door het verwijderen of toevoegen van lucht met een naaldpomp.
Nu inclusief trainings-dvd!

Let op:
De producten van FitPAWS mogen alleen gebruikt worden onder toezicht van het baasje. De producten zijn geen speelgoed voor de hond en dienen veilig buiten bereik van uw viervoeter opgeborgen te worden. Lees alle veiligheids - en instructievoorschriften voordat u het FitPAWS-product in gebruik neemt.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews