Black Wolf Mini x-back harnas
0 Reviews | Review toevoegen

De laatste voor kleine honden een x-back harnas!

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 7,50 

€ 32,95
€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
BestellenVoor de kleinste actieve honden, zoals de Engelse Cocker, Jack Russels, Terriers, Shiba's, Poedels, Cavaliers, Schnauzer, Kooiker, kleine kruisingen die gemiddeld een lichaamsgewicht hebben van ca. 6-14 kg.
x-back harnas wat op het moment zeer populair in diverse hondensporten zoals Canicross, Canitrail, steppen met de hond, speuren en handsfree wandelen.

Is uiterst comfortabel voor de hond en voorkomt beschadiging van de vacht tijdens het lopen. Het materiaal is gemaakt van uitstekende kwaliteit ripstop dat geen water op kan nemen en dus niet zwaarder wordt als het regent wat fleece harnassen wel doen!

Verkrijgbaar in zwart/fluo, fluo 
zichtbaarheid in het duister! !
Wasmachine bestendig.


Onze voorkeur gaat uit om te komen passen in onze showroom in Bergeijk-NL eventueel is ook mogelijk in Lommel-België graag afspraak maken!

Voor het juist opmeten voor een x-back harnas kunt u boven lezen bij 'veel gestelde vragen' daar wordt het nog eens duidelijk uitgebreid verteld!

De nekmaat wordt als volgt gemeten; tussen de schouderbladen bovenop met een meetlint langs de schouder naar beneden richting borstbeen(knobbel), dit is een halve meting!

De rugmaat wordt als volgt gemeten; tussen de schouderbladen bovenop over de rug richting staartaanzet van de hond. Wanneer u de staart wat ophoog houdt kunt u dit beter zien waar de rug eindigd.

 

  • Maat XXS - schouder ca. 42/44 cm ruglengte ca. 46 cm

         
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.